dimarts, 17 de febrer del 2009

And the oscar goes to......









El dia 22 de febrer és la gran nit dels Oscars, ja en tinc ganes !!m'agrada veure tots els estilismes de les actrius per la red carpet!


Aquest any hi han dues clares favorites la Kate Winslet i la Penelope Cruz, nominades a millor actriu i millor actriu secundaria.


....Anem per la Pe...


Personalment la Penelope sempre em deixa fascinada , la trobo tant estupenda !!!!no seré gaire objectiva...


Sembla que a la Penelope li agrada ensenyar els hombros , en moltes de les seves aparicions en públic opta per vestits strapless i "corte sirena".També segueix la tendència, poc afavoridora, del nude com al Versace de plomes i al vestit crema d'Armani que va triar per a l'entrega dels Globos d'Or d'aquest any.


Personalment trobo que l'encerta més quan vesteix amb altres tons, bé sigui amb tons més foscos com el negre de Chanel Haute Couture a la celebració dels Oscars del 2008 o amb el fantàstic blau d'Oscar de la Renta .


...la meva proposta per la gran nit .....


PD : noies perdoneu per l'ordre de les fotos però no controlo del tot bé i no hi havia manera de posar la primera al final i la segona al mig.....he de millorar....!!!!Si algú sap com ho puc fer.....accepto consells !!;·)